David Hasselhoff na nové desce předělá hity od Kiss i Elvise

12.07.2021 08:36 - Jaromír Koc | foto: Schubert Music Europe

Pokud byste si náhodou mysleli, že hudební kariéra Davida Hasselhoffa je už dávno minulostí, vězte, že opak je pravdou. Poslední studiovku nazvanou "Open Your Eyes" vydal tento americký zpěvák a herec v roce 2019, a protože se kompilace coververzí vcelku slušně prodávala, rozhodl se pokračovat a využít hodně podobný scénář.

David Hasselhoff - Party Your Hasselhoff
© Restless
Hoffova v pořadí patnáctá řadovka vyjde 3. září pod názvem "Party Your Hasselhoff". Nahrávka, jejíž jméno ne náhodou připomíná oblíbené motto mladých "Party your ass off", slibuje kolekci nestárnoucích hitů, které v původních verzích fungují už několik dekád. "Prvotní nápad vznikl v době, kdy jsem natáčel jednu píseň od Neila Diamonda a zjistil jsem, že si jsou naše hlasy velmi podobné. Sedl jsem si se svým týmem a přemýšleli jsme, zda neudělat celé album. Sepsali jsme si seznam songů, který byly v Evropě i za oceánem hity a které zároveň pasují k mému hlasu a zapadají i do konceptu party desky," uvádí k celému projektu sám zpěvák.

Nakonec z užšího výběru na výsledný počin zařadil dvanáct coverů, mezi kterými nechybějí "I Was Made For Loving You" původně od Kiss, "Always On my Mind" a "Can't Help Falling In Love" od Elvise Presleyho, "We Didn't Start The Fire" z repertoáru Billyho Joela nebo anglická verze skladby "Verdammt ich lieb Dich", s níž v devadesátých letech boural hitparády Němec Matthias Reim.

Vedle digitální formy vyjde "Party Your Hasselhoff" zatím na CD a jako limitovaný CD fan box plný speciálních dárků. Prvním singlem z alba je předělávka legendárního hitu Iggyho Popa "The Passenger". Na klip k písní se můžete podívat níže, my přikládáme ještě kompletní tracklist: Sweet Caroline, I Was Made For Loving You, The Passenger, Damnit I Love You (Verdammt ich lieb Dich), Can't Help Falling In Love, I Just Died In Your Arms Tonight, Always On My Mind, Right Here Waiting For You, Hungry Eyes, It Never Rains In Southern California, We Didn't Start The Fire, I Will Carry You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY