Marek Ztracený láká písní "Moje milá" na speciální letní koncerty

24.06.2021 12:21 - Milan Menčík | foto: Ondřej Mašek

Jestli vám někdy starání se o děti a rodičovství lezlo krkem, pak by vás mohl zajímat nový singl a klip Marka Ztraceného "Moje milá". Hudebník zde totiž přináší návod na terapii. Zároveň tímto způsobem láká na svoji letní šňůru "Tour de léto", která chce nabídnout program pro celé rodiny s dětmi, přičemž hudební vystoupení by měla být jeho vyvrcholením.

"Píseň 'Moje milá' je ze života a téma klipu je něco, co zažívají nebo časem zažijí nejspíš úplně všichni, a já nejsem výjimka. Je o tom, že někdy to rodičovství člověku může malinko přerůstat přes hlavu, ale stejně by nikdo z nás neměnil! Ale není jen o rodičovství. Je i o tom, že ve vztahu jsou někdy potřeba hezká gesta a překvapení," říká autor.

A zatímco skladba sama by se dala hodnotit v kontextu Markovy tvorby posledních let spíš pouze jako lehce nadprůměrná, minifilm, ve kterém hrají hlavní role herci Lukáš Langmajer a Veronika Khek Kubařová, je výborný. Přesně se hodí do atmosféry léta, alespoň chvilkového rozvolňování a lepší nálady. Není od věci, když člověk občas vypadne ze zaběhnutého stereotypu a nechá se hýčkat nějakými příjemnými změnami a překvapeními, zařídí dětem hlídání a může se věnovat pouze milované osobě. Věčně rozesmátá tvář Kubařové a uvolněný Langmajerův výkon přinášejí do nečekaně šestiosminového taktu Ztraceného letního songu potřebnou lehkost.

A právě nová píseň, která momentálně vede v trendech na YouTube, bude součástí setlistu chystaných letních koncertů. Dvacet vystoupení se uskuteční na speciálních místech republiky, v blízkosti kulturních památek, v parcích nebo v krásné přírodě. Některé termíny jsou už vyprodané. Kromě Ztraceného a jeho hudebních hostů se zde představí známí herci, sportovci, kuchaři a další osobnosti. Program doplňují workshopy, hry, zóny pro děti či kavárny. Celé odpoledne Marek přichystal tak, aby se mohl opět potkat s celou svou Ztracenou rodinou a ostatními fanoušky.

"Myšlenka těchto koncertů je dát fanouškům něco navíc. Něco, co běžně nezažijí, a hlavně jde o to, užít si léto. Říkal jsem si, že ta omezení počtu návštěvníků nějak využijeme, a uvědomil si, že když nemůže být na koncertě tolik lidí, tak o to víc se jim můžeme věnovat. Budeme mezi nimi celé odpoledne a je to docela výzva. Taky jsem si uvědomil, že když jsem začínal kariéru, hrál jsem pro patnáctileté holky, které se mnou ale příjemně stárnou a dnes jim je okolo třiceti a mají děti. Rád bych jim nabídl místo, kam můžou přijít s celou rodinou a pobavit se všichni. Těším se na to," prozrazuje o chystaných akcích sám zpěvák. Vstupenky a termíny jsou k dispozici na jeho oficiálním webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY