Lorde vydá svou třetí řadovku v srpnu, příští rok vyrazí na celosvětové turné

22.06.2021 13:27 - David Věžník | foto: Universal Music

Lorde pro své fanoušky připravila pěknou hromádku novinek - koncem týdne oznámila název svého nového alba, termín jeho vydání, obal i s tracklistem a přidala i dlouhý seznam zastávek následného turné.

Lorde - Solar Power
© facebook interpreta
Třetí studiová kolekce novozélandské zpěvačky ponese, stejně jako pilotní singl, název "Solar Power", vyjde 20. srpna a na přebalu bude již známá lechtivá fotografie. Základní verze nabídne tucet songů, rozšířená edice přinese dva bonusové kousky navíc.

Nahrávka přitom vůbec nevyjde na CD. Lorde se nechala slyšet, že v zájmu ochrany přírody ji vydá pouze na streamovacích službách, na vinylech a pak jako ekologicky udržitelnou hudební skříňku. Krabička podobných rozměrů jako cédéčko obšťastní majitele vedle zmíněných bonusů hromadou fotografií, ručně psanými poznámkami, kartičkou s přístupy k digitální verzi alba ve vysoké kvalitě a dalšími překvapeními.

Tracklist desky "Solar Power" je následující: The Path, Solar Power, California, Stoned At The Nail Salon, Fallen Fruit, Secrets From A Girl (Who's Seen It All), The Man With The Axe, Dominoes, Big Star, Leader Of A New Regime, Mood Ring, Oceanic Feeling, Helen Of Troy (Bonus Track), Hold No Grudge (Bonus Track).

Příští rok pak Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, jak se hudebnice jmenuje civilním jménem, vyrazí na olbřímí turné po celém světě. Vše odstartuje v únoru na Novém Zélandě a v Austrálii, následovat bude dubnová americká část, v květnu se pak podívá i do Evropy. Česko mezi zastávkami není, nejblíže tuzemským fanouškům bude Lorde 23. června 2022 v německém Berlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY