Mimořádný úkaz Aldous Harding se představí v Praze, Passenger odkládá svůj koncert

19.06.2021 14:54 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Aldous Harding je v mnoha ohledech mimořádný úkaz. Když vystupuje, nejde jenom o její zpěv, samotná její přítomnost na pódiu je neopakovatelně intenzivní - ať už se bavíme o vokálním podání anebo o tom, jak gestikuluje a pohybuje se po jevišti. V Praze poprvé vystoupí 17. března v Paláci Akropolis, vstupenky (590 Kč) budou v prodeji od 18. června na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Svůj eponymní debut vydala Aldous Harding v roce 2014 a svým osobitým přístupem k nezávislému folku na sebe okamžitě strhla pozornost. Její další deska "Party" z roku 2017 už vyšla pod hlavičkou věhlasného labelu 4AD. Díky její dramatičnosti si vysloužila nejedno přirovnání k jedinečné Kate Bush. O produkci se postaral John Parish (PJ Harvey, Jenny Hval), spolu nahráli i další desku "Designer" (2019), kterou vyzdvihla vlivná média od Rolling Stonu po Pitchfork. Aktuálně Harding a Parish pracují na další desce, první singl "Old Peel" je už k poslechu.

Přestože jsme doufali, že by se Passengerův koncert mohl v Praze uskutečnit už v září, společně s týmem umělce jsme se nakonec rozhodli přesunout ho až na příští rok, kdy bude jasné, že takto velké akce bude možné v plném klubu pořádat nejen u nás, ale napříč zeměmi, které Passenger v rámci turné navštíví. V Roxy Passenger vystoupí 20. března 2022. Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je v místě nákupu vrátit do 16. srpna 2021. Děkujeme za podporu a pochopení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY