Chtěli Murder Inc zabít rappera 50 Cent?

07.05.2003 17:55 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

50 Cent
© facebook interpreta
Newyorská policie podezřívá hiphopové vydavatelství Murder Inc. z pokusu o vraždu rappera 50 Cent. Úspěšný label, mezi jehož ovečky patří Ja Rule nebo Ashanti, začíná mít vážné problémy.

Policie už zatkla šéfa rozhlasové kampaně Murder Inc. Dextera Ottleye a nemusí to být poslední zatčený. Zdá se dokonce, že Murder Inc. má pevné vazby na drogové podsvětí a jejím faktickým šéfem není producent Irv Gotti, ale drogový baron Kenneth Mc Griff. Tomu se nelíbilo, když o něm před třemi lety začal 50 Cent rapovat a poslal na něj své vrahy. Ani zásah devíti kulkami ale nestačil a 50 Cent pokus o vraždu zázrakem přežil. O tři roky později se zdá, že by rapper, který už prodal čtyři miliony svého alba "Get Rich Or Die Tryin'", konečně mohl znát totožnost svých skorovrahů.

50 Cent se už v roce 2000 popral ve studiu s největší hvězdou labelu Ja Rule a jejich nevraživost pokračuje do dnešních dnů, kdy oba patří mezi nejúspěšnější rappery. A zatímco 50 Cent častuje svého konkurenta nadávkami, Ja Rule mu ve své poslední skladbě "Loose Change" vzkázal, že pokus o vraždu se bude brzy opakovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY