Lucie založila Klubovnu pro fanoušky, v létě vyrazí na náhradní turné

07.06.2021 12:32 - Honza Průša | foto: BrainZone

Kapela Lucie odložila kvůli covidové situaci dlouho odkládané turné "Lucie v Opeře 2021" na podzim příštího roku. Pro fanoušky má ale příjemnou náhradu. Na léto a začátek září ohlásila šňůru "Dotkni se Lucie" a zároveň založila na svém webu Klubovnu. Její členové se zde mohou přednostně dostat třeba ke vstupenkám na koncerty nebo k jedinečným, jinde nezveřejněným materiálům.

"Turné 'Lucie v Opeře 2021' musíme z důvodu nejasných možností uspořádání v plné verzi přesunout na podzim 2022. Projektu byla věnována enormní energie a těšíme se, že si jej společně užijeme, až bude možné opět zaplňovat arény ze 100 % a bez obav. Zároveň máme velkou radost, že toto léto nám konečně umožní kontakt s Vámi - našimi fanoušky! Připravili jsme malé turné v krásných a osobitých prostorách, kde se s vámi oproti zvyklostem velkých hal dostaneme (jak říká David) 'hodně na blízko', a podle toho také turné nazýváme - 'Dotkni se Lucie'," představuje blížící se koncerty skupina na svém webu.

Ke Klubovně pak dodává: "Velkou roli v turné sehraje také nově založená Klubovna - klub fanoušků Lucie, který odteď bude vyvíjet mnoho aktivit mezi fanoušky a naší kapelou. Jsme jejími zakládajícími členy a těšíme se na přímý kontakt s vámi a spoustu akcí, které nás společně čekají. Členové Klubovny získají také přednostní právo na nákup lístků na aktuální letní turné - aneb kdo bude členem Klubovny, má garanci, že se na akce dostane, pokud využije přednostní nákup vstupenek… a ten začíná už v pondělí 7. června."

Jedním z prvních speciálních dárků pro registrované v Klubovně je stream z malé Vinohradské stříšky, kde Lucie odehrála unplugged skladby "Oheň", "Černí andělé" a "Amerika".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY