Katy Perry vzdává hold Pokémonům písní "Electric"

15.05.2021 12:16 - Tomáš Navrátil | foto: Capitol Records

Kapesní příšerky Pokémon jsou patrně nejslavnějším anime seriálem a herní franšízou na světě. Hit, který každou dekádou chytne nový dech, letos slaví už své čtvrtstoletí a oslavy budou velkolepé. A jelikož by proslulý žlutý hlodavec se svým "Pika pika" ani žádný z jeho parťáků plnohodnotnou oslavnou hymnu patrně neutáhli, musela nastoupit osoba mnohem povolanější.

K překvapení všech svým novým songem přispěla stále čerstvá maminka Katy Perry. Skladba "Electric" je přesně taková, jakou byste k podobnému projektu čekali. Pořádně silný refrén, hutné beaty a produkce, která se točí někde mezi tvorbou Sii, Grega Kurstina a Maxe Martina. Navíc Katy má s muzikou k herním projektům již své zkušenosti - před časem například nazpívala píseň "Immortal Flame" pro sérii videoher "Final Fantasy".

Oslavná deska "Pokemon 25: The Album" pak vyjde na podzim a kromě Katy Perry se přidá například Post Malone s coverem songu "Only Wanna Be With You" od Hootie & The Blowfish nebo J Balvin.

Doprovodný videoklip je pěkným barevným filmečkem, v němž zpěvačka vystupuje jako nenápadná pomocnice k dosažení snů druhých. No, a samozřejmě jí s tím vším pomáhá i Pikachu.

Celkově by se dalo tvrdit, že Perry lehce zanedbává své mateřské povinnosti. Tento týden rovněž oznámila svoje zimní hostování v Las Vegas. Zařadí se po bok kolegyň Céline Dion, Lady Gaga, Britney Spears nebo Shanii Twain.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY