Ol' Dirty Bastard je venku z vězení

07.05.2003 10:36 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Ol Dirty Bastard
© facebook interpreta
Ol' Dirty Bastard je konečně na svobodě. Ve vězení si odpykal dva roky, které se mu nastřádaly jednak za nedovolené držení zbraně a také za útěk z nápravného zařízení, při kterém ho policie lapila, poté co se ukázal na koncertě své partičky Wu Tang Clan.

Sotva ODB opustil svoji celu, dal se do práce. Podepsal novou nahrávací smlouvu s Roc-A-Fella, společností, která patří rapperovi Jay-Z. Ten prý také dostal pozvánku k natáčení jeho třetí desky - společně třeba s Mariah Carey nebo 50 Cent. ODB je plný energie a kromě natáčení své desky by se také měl připojit ke zbylým členům Wu Tang, kteří spolu právě začali znovu pracovat. Ti se bez rappera známého svým svérázným stylem museli obejít na posledním albu "Iron Flag", když na předposledním "W" je jenom jeho telefonát. Jeho poslední sólové album "Nigga Please" už je taky staré čtyři roky.

ODB, který je známý svým skandálním vystupováním, na první tiskové konferenci potvrdil, že ho vězení nijak nezměnilo a když se ho jedna reportérka zeptala, co bude dělat večer, pohotově ji pozval na rande.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY