Erasure dopřejí desce "The Neon" remixovou podobu

27.07.2021 16:26 - Jaromír Koc | foto: Phil Sharp

I když loňské album Erasure "The Neon" nepřineslo mnoho opravdových hitů, minimálně v Anglii znamenalo pro Andyho a Vince nejvyšší hitparádou příčku za posledních šestadvacet let. Asi nejen proto pánové oslovili kolegy z branže a nechali vzniknout remixové alternativě, která vyjde již za pár dní.

Erasure - The Neon Remixed
© Erasure
Titul pojmenovaný "The Neon Remixed" bude v prodeji od 30. července a fanoušci si budou moci krom digitálních platforem vybrat i jednu ze dvou fyzických verzí. Tou méně limitovanou je komplet dvou CD, tou vzácnější pak barevný dvojvinyl - jeden žlutý, druhý barvy jantaru. Oba nosiče otevírá nový song "Secrets", který si můžete poslechnout níže.

Zatímco vinyly nabídnou krom zmiňované písně dalších jedenáct remixových položek, na 2CD se jich vešlo celkem sedmnáct. O jeden kousek se postaral sám Andy Bell, dalšími přispěvateli jsou například Kim Ann Foxman, GRN, Matt Pop, Paul Humphreys z legendárních OMD nebo uznávaný producent Gareth Jones, který v minulosti spolupracoval například i s Depeche Mode či Einstürzende Neubauten. Několik čerstvých úprav si můžete poslechnout pod článkem, titul pak objednávejte z oficiálního shopu nebo u nás (a bez cla) například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY