Sebastian a ATMO Music se usmířili písní "Stačí jen málo"

07.05.2021 14:34 - Josef Martínek | foto: Universal Music

Spojení Sebastiana a ATMO Music nebylo v minulých letech ničím neobvyklým. Liberečtí muzikanti spolu natočili hned několik singlů, přičemž sedm let starý kousek "Polety" slavil obrovský úspěch na YouTube (dosud přes 13 milionů přehrání). ATMO Music se ale před třemi lety rozpadli - a nerozešli se zrovna v dobrém. Značku poté převzal rapper Beef jakožto polovina původního dua, zatímco jeho kolega, producent ODD, dál hrál se Sebastianem a podílel se na jeho písních. Vzájemná nevraživost trvala až do nedávné doby.

Nyní ale hudebníci přicházejí se společným singlem "Stačí jen málo". "Tahle píseň opět stmelila naši libereckou partu jak kamarádsky, tak hudebně," říká Sebastian. Výsledek potvrzuje, že zpěvákova tvorba postupně zraje, což značily už jeho druhá studiovka "Rub a líc" nebo loňský singl "Prach" s Lipem. Chytlavý kytarový song nabízí svěží, pulsující a dobře vyprodukovaný pop. Škoda jen, že Beefova sloka do atmosféry písně příliš nezapadá.

Povedený videoklip obstaral Jakub Mahdal z JakobyFilm. Natáčelo se v areálu starého cukrovaru v lázních Toušeň u Prahy. V ponurých prostorech vyniká efektní hra se světly. "Klip jsme postavili tentokrát více na kapele. Vizuál je dost koncertní, ale s plující filmovou kamerou," dodává sám interpret.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY