John Askew přichází s novou kompilací "Dusk Till Dawn"

03.05.2021 10:47 - Jaromír Koc | foto: VII Records

Jak se zdá, i hudební svět se po koronavirové pandemii malinkými krůčky vrací k normálu. Přední světoví DJové a producenti začínají ohlašovat první vystoupení před publikem a zároveň představují i výsledky měsíců své práce, kdy byli zavření převážně ve studiu. Britský tech-trancový pionýr John Askew dobu karantén využil pro přípravu nové výběrovky. Ta právě vychází pod názvem "Dusk Till Dawn".

John Askew - Dusk Till Dawn
© John Askew
Šéf labelu VII Records, který se v hudební branži pohybuje již přes pětadvacet let, na ni vybral celkem šestatřicet tracků, které namíchal do dvou setů. Ten první, s podtitulem "Dusk", ukazuje Johnovu temnější tvář, druhý, s logickým názvem "Dawn", je pro změnu více melodický a obsahuje až euforické taneční songy.

Samozřejmě že sám autor setů se chtěl na kompilaci předvést, proto více než polovina songů pochází právě z jeho produkce. Kromě toho se posluchači dočkají novinek či speciálních předělávek songů od Paula van Dyka, BTho, Alexe Di Stefana, Seana Tyase nebo Nifry.

Ve světě je výběrovka "VII Records Presents... John Askew - Dusk Till Dawn" k dispozici digitálně či v limitované edici na CD od posledního dubnového dne. První náklad fyzických nosičů byl rozebrán již v rámci předobjednávek, další disky budou k dispozici v následujícím týdnu. K nám se album nejspíš vůbec nedostane, digitální verzi k poslechu najdete zde, komplet dvou CD můžete objednat v tomto e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY