Maroon 5 věnují nové album zesnulému manažerovi Jordanovi

20.05.2021 16:22 - Jaromír Koc | foto: Interscope Records

Americká formace Maroon 5 slibuje novou studiovku již vcelku dlouho. Není se čemu divit - od vydání desky "Red Pill Blues" uplynou v listopadu již čtyři roky Nyní to konečně vypadá, že její následovník je opravdu hotový.

Maroon 5 - JORDI
© Maroon 5
V pořadí sedmý řadový počin vyjde 11. června a dostal jméno "JORDI". Tento název rozhodně není náhodný: v roce 2017 totiž kapela přišla o svého manažera Jordana Feldsteina, který v pouhých čtyřiceti letech zemřel na infarkt. Byl navíc jedním z nejbližších přátel zpěváka Adama Levina - znali se již od dětství a právě z té doby pochází i přezdívka Jordi. Celé album tak bude jakousi poctou Feldsteinovi.

Co se obsahu týče, skupina zatím bližší detaily nezveřejnila. Prozatím je jasné, že základní verze bude obsahovat jedenáct songů, mezi kterými rozhodně nebude chybět aktuální novinka "Beautiful Mistakes" ani loňský singl "Nobody's Love". Třetí odtajněnou písní bude kousek "Lost", který Maroon 5 představí již 4. června během globálního virtuálního koncertu (vstupenky jsou stále k dispozici.

"JORDI" vyjde v několika formátech - příznivci se mohou krom standardní verze na CD těšit i na deluxe edici s bonusovými skladbami a alternativním obalem nebo na kazetu, skalní fandové jistě sáhnou po speciálním boxu s rozsáhlým bookletem, plakátem a uměleckými kartičkami. Vinyl prozatím v nabídce předprodeje není, dá se však předpokládat, že se to brzy změní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY