Festival Brutal Assault se opět posouvá o rok

16.04.2021 07:54 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Letošní léto bude opět bez velkých akcí - to je fakt, který už začíná hraničit s jistotou. Narůstající seznam festivalů, které musely z důvodu přetrvávající nejasné situace ohlásit posun o další rok, nově rozšířil metalový svátek Brutal Assault. Nový termín nadvakrát odloženého jubilejního ročníku přehlídky, jež se už tradičně koná v pevnosti Josefov u Jaroměře, je od 9. do 13. srpna 2022.

"Rok 2021 se směrem k živým akcím nevyvíjí příznivě. Díky Vaší podpoře jsme minulé období ustáli a doufali, že letos proběhne Brutal tak, jak ho znáte. Celý rok jsme tvrdě makali, aby byl letošní jubilejní ročník připraven. Bohužel situace kolem covidu-19 se nelepší, a nám po zralé úvaze nezbývá nic jiného než 25. ročník přesunout na příští rok," uvedli organizátoři a zároveň přislíbili, že se pokusí v maximální možné míře zachovat stávající line-up i pro příští rok.

Prázdninové měsíce ale bez tvrdých kytar doufejme nebudou - na původní termín, tedy od 12. do 14. srpna 2021, organizátoři připravují menší akci uzpůsobenou aktuálním okolnostem. Detaily prý odhalí brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY