Vypsaná fiXa zve akustickými předělávkami svých songů "K táboráku"

25.03.2021 16:41 - Hana Bukáčková | foto: Honza Průša

Vypsaná fiXa se poslední dobou docela činí. Svého času vydávala měsíc co měsíc nový klip, nyní své fanoušky potěšila netradičními coververzemi svých písní. Kolekci patnácti ověřených hitů pojmenovanou "K táboráku" nazpíval její frontman Márdi zkraje covidové pandemie jen za doprovodu akustické kytary.

"Během první vlny epidemie jsem se rozhodl, že lidem udělám radost a povzbudím je tím, že jim ukážu, jak si můžou doma sami zahrát na akustickou kytaru naše písně. Skoro každej den jsem něco nahrál a nakonec jsem takhle zvládl zpracovat na YouTube asi padesát našich písní. Ohlas byl neuvěřitelný a mnoho lidí mi napsalo, ať to vydám. Vybral jsem patnáct nejlepších a nahrál je s lepším zvukem ve 4youdeepstudio. Dalo mi to pěkně zabrat, protože jsem se v rámci autentičnosti rozhodl nahrávat vše dohromady," prozrazuje Márdi zákulisní informace o vzniku čerstvého počinu.

Album vyšlo pouze na digitálních platformách a je dostupné i zdarma webu party ze San Piega. "Kdo bude chtít, může poslat dobrovolný příspěvek. Doba je těžká a každá kačka je teď dobrá," uzavírá zpěvák skupiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY