Cosmic Gate lákají na výjimečnou streamovanou show. Představí během ní nový singl

09.03.2021 19:24 - Jaromír Koc | foto: Cosmic Gate

Aktuální situace umělcům po celém světě stále nedovoluje vystupovat, a tak se jich stále více uchyluje k takzvaným digitálním eventům. Jednou z nejnovějších platforem pro tyto druhy koncertů je Woov a jedněmi z prvních, kteří lákají na exkluzivní virtuální vystoupení, je německé trancové duo Cosmic Gate.

Na nadcházející pátek a sobotu (12. a 13. března) chystají Nic Chagall a Bossi aka Cosmic Gate speciální dvouhodinový set přenášený ze střechy ikonického hotelu Mondrian v Miami. Duo slibuje mnoho exkluzivního materiálu, mimo jiné i světovou premiéru nového singlu "Blame", během níž pány živě doprovodí populární holandská zpěvačka Diana Miro. Jejich Miami Open Skies Set nabídne nejen sto dvacet minut toho nejlepšího z aktuální žánrové scény, ale i exkluzivní záběry mnoha zákoutí Miami. Několik vybraných fanoušků bude do vysílání i přímo zapojeno.

Vzhledem k tomu, že Cosmic Gate mají fandy po celém světě, bude show vysílána dva dny po sobě. Rozpis jednotlivých časů vysílání najdete zde, na stejném místě můžete zakoupit i vstupenky za symbolickou částku 3,99 eur nebo 4,99 dolarů (včetně všech poplatků). Pod článkem se navíc můžete podívat na první teaser, úplně dole pak najdete speciální set, kterým německé duo rekapituluje uplynulý rok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY