Justin Bieber v klipu k "Hold On" vykrade banku

08.03.2021 12:47 - Kateřina Drgová | foto: Justin Bieber

Vydání alba "Justice" se blíží (do obchodů a na streamy dorazí už 19. března), a tak se fanoušci Justina Biebera dočkali další ochutnávky, tedy nového singlu, který se na desce objeví.

Píseň "Hold On" kanadský zpěvák zveřejnil jen pár dní po svých sedmadvacátých narozeninách. V textu laskavě žádá svou partnerku o trpělivost a ujišťuje ji o své náklonnosti. "Víš, že mi můžeš zavolat, když budeš někoho potřebovat," zpívá.

V akčním klipu se interpret ocitá ve finanční tísni, jelikož jeho partnerka bojuje s rakovinou. Léčba je nákladná, a tak mu nezbývá nic jiného než jít do banky a s plastovou pistolkou v ruce ji vykrást. Na motorce pak ujíždí před strážci zákona a chvátá k lůžku své milované. Vizuální doprovod je upřímný a emotivní. Do režisérského křesla usedl Colin Tilley a výsledkem je podařené dílo, které příběhem k textu dobře padne.

"Hold On" po hudební stránce nepřekvapí složitými aranžemi nebo náročnými hudebními pasážemi. Na druhou stranu video k němu nabídne příběh, který nepůsobí nijak strojeně a neupřímně. Je to vyprávění, ve kterém se může ocitnout každý z nás.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY