Bonnie Tyler na prahu sedmdesátky: To nejlepší teprve přijde

03.03.2021 15:35 - Pavel Parikrupa | foto: earMusic / Tina Korhonen

Nové album Bonnie Tyler vychází nezvykle brzy po svém předchůdci "Between The Earth And The Stars" z roku 2019. A to bylo "The Best Is Yet To Come" připraveno k vydání už v březnu 2020, jenže přišla pandemie covidu-19 a všechny plány na desku i následující turné musely být přesunuty.
5/10

Bonnie Tyler - The Best Is Yet To Come

Skladby: The Best Is Yet To Come, Dreams Are Not Enough, Hungry Hearts, Stuck To My Guns, When The Lights Go Down, Stronger Than A Man, I'm Not In Love, Somebody's Hero, Call Me Thunder, I'm Only Guilty (Of Loving You), You're The One, Catch The Wind
Vydáno: 26.2.2021
Celkový čas: 45:10
Vydavatel: earMUSIC

Velšská zpěvačka s charakteristickým hlasem svou osmnáctou řadovku vypouští do světa na prahu své sedmdesátky. Název, který v překladu zní "To nejlepší teprve přijde", je sice sympaticky optimistický, ale snad každý si uvědomuje, že časy největší slávy Bonnie Tyler z osmdesátých let minulého století už se opravdu nevrátí. Doba je někde úplně jinde, takže to berme jako vzkaz věrným fanouškům, kteří na svou oblíbenkyni nezapomněli a jsou rádi za každou novou muziku s jejím hlasem. A hudba z alba "The Best Is Yet To Come" zvukově a náladou zůstala viset v oněch nostalgických časech.

Deska má své skvělé a slabší momenty. Výborná je píseň "Stronger Than A Man", v níž autorka podává opravdu výtečný pěvecký výkon - má to feeling a náladu jako nejlepší pecky od Tiny Turner. Příjemné je napětí, které Bonnie svým dramatickým přednesem přidala do slavného hitu 10cc " I'm Not In Love". Naopak při kýčovité "Stuck To My Guns" se soudný posluchač musí ošívat - je to tou ekvádorskou flétnou hostujícího Lea Rojase? Všechno ostatní je asi takové, jak se dalo očekávat od umělkyně, jež je svou tvorbou pevně lapená v časech dávno minulých. Což není nutně špatně - pokud si rochníte ve vzpomínkách na pop-rockové 80s.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY