Justin Bieber ohlásil nové album. "Spravedlnost" přijde v březnu

01.03.2021 13:24 - Kateřina Drgová | foto: Justin Bieber

Kanadský zpěvák Justin Bieber potěšil fanoušky zprávou o své nové, v pořadí šesté studiové desce. Album ponese název "Justice" a vyjde 19. března.

"V době, kdy je na naší planetě tolik špatného, všichni toužíme po uzdravení a lidskosti," komentoval téma chystané kolekce Bieber. Možná právě kvůli vážnosti nynější pandemické situace je na fotografii obalu zachycen, jak dřepí v tunelu a chytá se za hlavu.

"Během prací na tomto albu bylo mým cílem vytvořit hudbu, která poskytne útěchu. Písně, se kterými se lidé budou moct ztotožnit, aby se necítili tolik sami. Nespravedlnost může zanechat v lidech pocit bezmoci a hudba je úžasná cesta k připomenutí toho, že nejsme sami. Vím, že nespravedlnost nemohu tak jednoduše vyřešit hudbou, ale vím, že kdybychom každý přispěli svým dílem, byli bychom o tolik blíže k tomu být jednotní. Tímto jsem splnil svou část," dodal šestadvacetiletý držitel Ceny Grammy.

V tracklistu se objeví již vydané singly "Holy", "Lonely", "Anyone" a "Hold On". K připravované nahrávce vyšla i kolekce merche, prohlížet, předobjednávat a nakupovat můžete ve zpěvákově e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY