Robin Schulz konečně vydává své čtvrté album

27.02.2021 18:42 - Jaromír Koc | foto: Robin Schulz

Německý DJ a producent Robin Schulz chtěl svou čtvrtou řadovku původně vydat na sklonku minulého roku, fanouškům ji však nakonec přináší až nyní. Dostala název "IIII" a vyšla v pátek 26. února.

Robin Schulz - IIII
© Robin Schulz
Nástupce alba "Uncovered" z roku 2017 obsahuje celkem patnáct songů, které doplňuje krátké intro a outro. Rodák z Osnabrücku na skladbách pracoval téměř tři roky, přičemž fanouškům pravidelně nabízel i povedené singlové ochutnávky. "Za touhle deskou stojí hodně potu, práce, ale i radosti. Na konci procesu jsem byl vlastně rád, že jsem si na přípravu nechal tolik času. Mohu tak s klidným svědomím říct, že jsem s výsledkem na sto procent spokojený," dodává sám třiatřicetiletý autor.

Na album zařadil už známé songy "All This Love", "In Your Eyes", loňský letní hit "Alane" nebo nedávný úspěšný singl "All We Got". Megamix všech doposud vydaných singlů z čerstvé kolekce si můžete pustit pod článkem. Úplně dole je pak i audio k tracku "One More Time", který se Schulzem vytvořil i u nás velmi oblíbený producent Felix Jaehn a který aspiruje na to být dalším singlem.

Titul "IIII" je k dispozici digitálně, na CD, na klasickém černém dvojvinylu a sběratele těch barevných variant jistě potěší, že byla vyrobena i speciální limitovaná edice, která kombinuje purpurovou a modrozelenou barvu. Ta se českým obchodům bohužel vyhne, koupit ji tak můžete například zde či tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY