Sima Martausová ukazuje v novém klipu různé "Podoby" lásky

02.03.2021 17:02 - Milan Menčík | foto: archiv Simy Martausové

Sima Martausová se zřejmě rozhodla opatřit klipy všechny písně z alba "Oslobodená" a je třeba říct, že je to dobře. V dnešní době totiž člověk potřebuje hudební i slovní pohlazení, naději, milé slovo a právě těchto ingrediencí je v nové písni znovu spousta. Láska ve všech podobách je velmi důležitá a právě ona často pomáhá přemoci různé drby či pomluvy, které o člověku šíří jiní lidé, kteří ho třeba tak dobře neznají.

"O láske k ľuďom, k Bohu, k sebe samej, k hudbe, k horám, o tom, aby sme sa nesúdili, aby sme si vedeli navzájom dopriať, aby sme sa prijímali takí akí sme, lebo do našich sŕdc vidí len ten Najvyšší," popisuje Sima bez obalu smysl písně přesně tak, jak jej cítila při skládání.

Možná jen její vokál při frázi "je to iba láska" mému uchu tolik nelahodí, je to však jediná větší výtka k této skladbě s jazzovým nádechem. Videoklip znovu svěřila do péče osvědčené společnosti MOOVI, která jí dodala potřebnou náladu a atmosféru. Jen ať je v těchto těžkých dobách takových hladících videí víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY