Haim si střihly "Gasoline" s Taylor Swift a je to hezké

21.02.2021 08:53 - David Věžník | foto: Haim

Mezi hosty loňského alba Taylor Swift "evermore" jsou mimo jiné i Haim. Trio si s aktuálně folkovou muzikantkou zazpívalo v písni "no body, no crime". Aby se účty srovnaly, hostuje nyní Taylor sestrám Haimovým v nové verzi songu "Gasoline".

Skladba vyšla v pátek coby součást čerstvě vydané rozšířené edice "Women In Music Pt. III" (podle nás mimochodem druhé nejlepší desky roku 2020).

"Už od června, kdy jsme vydali 'wimpiii', nám Taylor říkala, že 'Gasoline' je její nejoblíbenější písnička z nahrávky. Takže když jsme přemýšlely, jakým způsobem přetvořit některé tracky z ní, okamžitě jsme si na ni vzpomněly. A ona vnesla do toho songu tolik skvělých nápadů a obraznosti! Doslova mu vdechla nový život," neskrývají Haim nadšení ze spolupráce.

A mají pravdu. I když Swift v nové verzi "Gasoline" jen zpívá, je to tak nějak hezké. Za což může i fakt, že ta skladba je hezká i v originále.

Reedice alba "Women In Music Pt. III" vyšla 19. února a vedle zmíněného kousku obsahuje ještě novou verzi "3AM", v níž hostuje Thundercat. Oba si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY