Bonnie Tyler zbourala TikTok

15.02.2021 17:03 - Redakce | foto: Bonnie Tyler / RCA

Bonnie Tyler se rozhodla světu dokázat, že věk je jen číslo. O své chystané osmnácté studiovce "The Best Is Yet To Come" dává vědět mladé generaci prostřednictvím sociální sítě TikTok. A ve svých 69 letech se navíc naučila plavat.

První dáma pop rocku se k TikToku připojila koncem ledna a hned její první příspěvek se zařadil mezi virální kousky. Tyler v něm zpívá svůj nesmrtelný hit "Total Eclipse Of The Heart" a pomocí funkce Duet, kterou aplikace nabízí, zve fanoušky, aby si píseň zapěli s ní. Během šesti dnů měl příspěvek více než 270 tisíc zhlédnutí, přes pět set zpěvaččiných příznivců se k jejímu duetu připojilo.

Velšská muzikantka využila loňskou karanténu nejen ke skládání nové hudby, ale i k plnění dalších cílů. Naučila se plavat. Definitivně tak překonala strach z vody. Před deseti lety totiž uklouzla na palubě jachty a spadla přes palubu. Z vln ji tehdy zachránil její manžel Robert Sullivan. "Dneska uplavu i čtyřicet bazénů na šířku, do té hlubší části se ale zatím pořád bojím," svěřila se spokojeně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY