Dua Lipa v klipu "We're Good" zpívá na Titaniku

13.02.2021 18:06 - Tomáš Navrátil | foto: Facebook Dua Lipa

Dua Lipa se svým loňským albem "Future Nostalgia" momentálně kraluje všem možným výročním žebříčkům (ostatně velice dobře se umístila i v tom našem). A jelikož je potřeba šponovat uši fanoušků na maximum, vyšla tento pátek rozšířená verze desky s podtitulem "The Moonlight Edition".

Vedle dříve představeného featuringu s DaBabym v "Levitating" se na ní objeví také duet s Miley Cyrus "Prisoner". Zajímavější ale je čtveřice nových skladeb, pokračující v nádechu future disca, které nastolila již základní edice.

Hlavním propagátorem "Měsíčního svitu" se stala skladba "We're Good", která sice v tanečním tempu lehce zpomalí, její chytlavý refrén ovšem dokazuje, že na letošní verzi kolekce zpěvačka rozhodně nevyškrábala zapomenuté zbytky ze šuplíku. A soudě podle několika uniklých skladeb, které se povalují po internetech, svůj taneční potenciál zdaleka nevyčerpala.

Společně s deskou představila Dua Lipa i doprovodný videoklip. Vystupuje v něm v roli barové zpěvačky, která svým sametovým hlasem doplňuje večeři zbohatlíků. Jejich kostýmy z počátku dvacátého století i dosti povědomý interiér dávají tušit, že se nacházíme na palubě ikonického zaoceánského parníku. A když si počkáte na konec snímku z dílny režisérského tandemu Vania Heymann - Gal Muggia, dozvíte se, že na lodi byli i šťastnější, kterým náraz do ledovce přišel opravdu vhod.

Kromě základní jedenáctky skladeb desky "Future Nostalgia" jsou na "The Moonlight Edition" následující bonusy: Fever (with Angèle), We're Good, Prisoner (with Miley Cyrus), If It Ain't Me, That Kind of Woman, Not My Problem (featuring JID), Levitating (featuring DaBaby), Un Día (One Day) (with J Balvin, Bad Bunny and Tainy).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY