Kubatko se připomíná minimalistickým klipem k písni "Tehdy"

29.01.2021 18:26 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

Jakub Holovský alias Kubatko patří na domácí taneční scéně mezi velmi plodné autory. Na letošek chystá mnohá překvapení a to první odhalil tento týden - představil nový song "Tehdy", který sám napsal i nazpíval. O finální mastering se postaral Lukáš Turza, jehož projekt Juanita Juarez již zjevně spí navěky.

"Tehdy" je dalším česky zpívaným trackem v trochu popovějších konturách (z hlediska Jakubovy tvorby), svým způsobem je tak následovníkem skladby "Mám Tě", jejíž příběh uzavírá. Doprovodný vizuál je hodně minimalistický a dle grafického formátu přetrhnuté fotografuje odkazuje na porozchodové téma samotného textu, které je však ukryto mezi řádky.

Kubatko loni vydal třískladbové épéčko "Seoulful" (na kterém hostovali UZA, Ohheejung a Jo Joonghyun) a předloni desku "More than Friends less than Lovers" na značce Mole Listening Pearls, jež byla rozšířením předchozího kompletu "Tomtor". "Tehdy" tak může být jen osamoceným singlem, stejně tak se ale může stát i součástí nějakého většího celku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY