Projekt Princess Goes To The Butterfly Museum herce Michaela C. Halla vydá v březnu debutové album

22.01.2021 14:44 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

Michael C. Hall je dalším z řady herců, kteří vplouvají i do hudebního světa. V jeho případě tomu výrazně dopomohla i účast v muzikálu "Lazarus", od níž už to byl jen krůček k založení projektu Princess Goes To The Butterfly Museum. S ním chystá na konec března svou prvotinu "Thanks For Coming". Po písních "Eat An Eraser" a "Cruel World" na ni teď láká singlem "Armageddon Suite".

Michaela většina čtenářů bude znát především jako seriálového Dextera nebo jako hlavního aktéra z neméně úspěšné série "Odpočívej v pokoji". Princess Goes To The Butterfly Museum tvoří společně s bubeníkem Peterem Yanowitzem a klávesákem Mattem Katz-Bohenem (jenž je aktivním členem legendárních Blondie). Do kupy se dali před dvěma lety, loni vydaným bezejmenným épéčkem pak naznačili, že jim jedna žánrová škatulka nebude úplně stačit, ačkoliv bylo čitelné zacílení na osmdesátkovou novou vlnu.

Soudě dle uvolněných ukázek bude podobně znít i připravované album. Dle dosavadních informací vypadá slibně i track "Airhead" - hudebníci ho totiž popisují jako "tvorbu Davida Bowieho zalitou vrstvami syntezátorových linek".

"Thanks For Coming" vyjde v pátek 26. března na labelu Morpho Music a přinese těchto čtrnáct skladeb: Intro, Bombed Out Sites, Nevertheless, Thanks For Coming, Too Cool To Care, Armageddon Suite, Moodarama, Eat An Eraser, The Deeper Down, Sideways, Angela Peacock, Airhead, Tomorrows Screams, Cruel World. Album bude fyzicky k dispozici na CD a vinylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY