WYFE natočili lyric video k songu "White & Gold" na střeše kobyliského baráku

02.01.2021 12:32 - Honza Průša | foto: WYFE

Na střeše kobyliského baráku stojí člověk se světlicí v ruce. Kouká se na budovu finančního úřadu pro Prahu 8 a kouř ze světlice neomylně směřuje právě na finančák. To je v kostce popsaný děj nového lyric videa letošního objevu WYFE. Snímek vznikl ke třetímu singlu skupiny nazvanému "White & Gold", a je potřeba napsat, že za ten půlrok, co kapela své písně zveřejňuje, mají její nahrávky vzestupnou tendenci.

Jednoduché lyric video bylo celé natočené jen na iPhone. O skladbě se Martyn Stary rozpovídal na facebooku: "Není to náhoda, že volba padla na tenhle track. Song je to svatební o tom, jaký to je si někoho vzít, a my jsme v kapele v tomhle šílenym roce měli dva ze tří svatbu, tak tím chcem symbolicky uzavřít 2020, abychom nezapomínali, že se letos krom šílenejch věcí staly i hezký věci. Já bych to za sebe rád věnoval mojí manželce, která především v posledních dnech prokázala víc statečnosti, odvahy a síly, než kolik já kdy budu mít a než si dovedete představit. Podstoupit dva dny před Vánocema neplánovanou operaci kvůli akutním zdravotním problémům, nesesypat se, nepropadnout depresím a ještě mít sílu na moje vrtochy, to je výkon hodný zlaté medaile. Děkuju je málo."

Takže ne, není to žádný teroristický útok na finančák, ale to vlastně nevadí. Písnička se poslouchá fakt dobře a překvapivě ukoukatelné je i to jednoduché (a díky hře se světlem v oknech i zábavné) video. Tohle se povedlo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY