O5 a Radeček v klipu "Čekal jsem od sebe víc" prozradí, jak jejich zpěvák skončil v rakvi

24.12.2020 10:53 - Hana Bukáčková | foto: Archiv interpreta

O5 a Radeček chystají na jaro novou desku, nyní ale přicházejí už se sedmým klipem z té aktuální, nahrávky "Dobrý zprávy". Píseň "Čekal jsem od sebe víc" patří k nejpomalejším věcem z alba a vizuál k ní vznikl na přání fanoušků, kteří chlapce z jesenických hor doslova uprosili.

Kapela si načasovala vydání videa na Vánoce, jeho porozchodová pointa se smutným koncem však s touto tematikou moc nekoresponduje. Spíš je dárkem pro všechny nešťastně zamilované, pro které už život dál nemá smysl (zas tak doslovně mě prosím neberte!).

"Záběry jsme natáčeli u nás v podhůří jesenických hor. Zajímavostí je, že děj předchází našemu minulému klipu 'To až jednou', ve kterém ležím v rakvi, teď se můžete dozvědět, jak jsem se do ní dostal," představuje novinku zpěvák Tomáš Polák. "Kvůli atmosféře jsme začínali už ve čtyři hodiny ráno. Když jsem takhle brzy lezl do vody, byla mi fakt kosa, nechápu, jak to ti otužilci dělají," vzpomíná s úsměvem na natáčení.

Černobílému snímku dominuje nádherná krajina zalitá sluncem a osobní zpověď frontmana zaplněná smutkem. Natáčelo se na přehradě Krásné a v kamenolomu Krásné nedaleko Šumperka pod režisérským vedením Vítězslava Jersáka. Pozorní diváci si všimnou nezvyklé SPZ automobilového veterána značky Mercedes. Výsledek je povedený a rozhodně splnil má očekávání - jsem ráda, že tuto píseň Radečci doprovodili takto minimalisticky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY