Strhující koncert LP na Colours of Ostrava 2017 připomene online záznam

21.12.2020 17:33 - Tisková zpráva | foto: Matyáš Theuer

Festival Colours Of Ostrava připravil pro fanoušky malý vánoční dárek: 22. prosince od dvaceti hodin odvysílá na svém facebookovém profilu strhující vystoupení americké zpěvačky LP na hlavní festivalové scéně v roce 2017. Tento online koncert bude zároveň lákat na Colours Of Ostrava 2021, protože tato charismatická autorka a zpěvačka s nezaměnitelným hlasem je jednou z hlavních hvězd příštího ročníku.

I když LP letos nevyjela na turné, rozhodně v roce 2020 nezahálela. Dne 19. listopadu vydala nový singl nazvaný "How Low Can You Go". A 14. listopadu odehrála dva živé koncerty nazvané "88five live at Drive-In OC with LP" v hale City National Grove v Anaheimu. Tato vystoupení, téměř po roce před živým publikem, byla živě streamována po celém světě. Její první livestream proběhl 1. srpna a sledovali ho fanoušci z více než 25 zemí. V červenci vydala singl "The One That You Love". Na jaře vyšlo její první živé album nazvané "Live In Moscow", které vzniklo ve vyprodaném sálu Crocus City Hall v Moskvě v roce 2019 s více než šesti tisíci fanoušky.

Devatenáctý ročník festivalu Colours Of Ostrava proběhne od 14. do 17. července 2021 v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic. K hlavním hvězdám patří The Killers (USA), Twenty One Pilots (USA), Martin Garrix (Holandsko), The Lumineers (USA), LP (USA), Youssou N'Dour (Senegal), Princess Nokia (USA) a řada dalších. Nebude opět chybět mezinárodní fórum Meltingpot a tradičně bohatý doprovodný program - divadla, workshopy, filmy či výtvarné instalace. Celkově by v areálu Dolních Vítkovic mělo proběhnout přes 450 programových bodů na 24 venkovních i krytých scénách.

Ve festivalovém e-shopu jsou k zakoupení čtyřdenní a jednodenní vstupenky na Colours of Ostrava 2021. Více informací na www.colours.cz.

Upozornění: Stream koncertu bude přístupný pouze divákům v České republice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY