Till Lindemann představil svůj první ručně vyráběný vibrátor

30.12.2020 12:28 - Jaromír Koc | foto: facebook Till Lindemann

Je to jen pár dní, co jsme informovali o novém singlu frontmana kapely Rammstein a nyní Till Lindemann představuje i svůj první ručně vyráběný vibrátor.

To, že je Lindemann dobrým obchodníkem, dokázal již několikrát. Napsal a vydal již několik básnických sbírek, dokázal knižně zhmotnit i své dobrodružné cesty po Yukonu a Amazonii a již počátkem tohoto roku všude na koncertech svého sólového projektu rozhazoval nicneříkající vizitky a kondomy s nápisem "Doctor Dick". Už tehdy totiž moc dobře věděl, jaké budou jeho následující marketingové kroky.

Till Lindemann (TILLDO)
© doctordick.de
Pod tímto názvem nedávno rozjel vlastní kolekci oblečení, alkoholických nápojů, ale i vcelku úchylných hloupostí. Nechybí mezi nimi například umělý penis přilepený na dřevěném prkýnku s brýlemi a podpisem samotného autora nebo řetízek s přívěškem právě penisu. První zmiňovaný produkt byl k mání za zhruba 4 500 korun, ten druhý asi za 9 000 korun. Minulý čas je v tomto směru oprávněný - v obou případech šlo o limitované edice, které byly velmi rychle vyprodány.

Pokud by vám ale nestačilo si od Doctora zakoupit ponožky, trička, šumivé víno s kousky zlata nebo vodku, byla krátce před Vánocemi dána do prodeje nová a prozatím asi nejzajímavější položka. Jde o ručně vyráběný vibrátor pojmenovaný Tilldo, jehož předlohou je Tillův netradiční koncertní mikrofon. A ani v tomto případě nejde o obyčejný produkt. První edice tohoto vibrátoru ze smrkového dřeva čítala padesát kusů, byla ukryta v půlmetrovém dřevěném pouzdře, ručně očíslována a podepsána právě Tillem. K mání byla zhruba za necelých 13 000 Kč. A samozřejmě se po ní téměř okamžitě zaprášilo.

Nyní je dostupná normální edice, kterou můžete pořídit v přepočtu za nějakých 4 500 Kč. Autor slibuje nejen snadné používání, relativně nízkou hmotnost, ale především nezapomenutelné zážitky pánevního dna, které umocňuje i délka vibrátoru činící 23 cm. Pokud byste o tento kousek měli zájem, veškeré info najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY