Troye Sivan a Kacey Musgraves v hlavních rolích road movie. To je klip k nové verzi "Easy"

12.12.2020 10:26 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

Song "Easy" pochází z épéčka "In A Dream", které Troye Sivan vydal v letošním roce. A nyní přichází s novou verzí. Vypomohl mu s ní Mark Ronson, který skladbu drobet popově uhladil, a zpěvačka Kacey Musgraves, pro niž je to jedno z výraznějších vykročení mimo vody současné americké country. Troye přiznává, že ve všem má prsty i Netflix, dá se tedy čekat, že v brzké budoucnosti nás ještě čekají další věci.

Minialbum "In A Dream" reflektuje porozchodové fáze mladého muzikanta a je velmi povedeným kusem do jeho diskografie. Songu "Easy" se již jednoho obrazového zpracování dostalo - červencový snímek zkoumá onen smutek z rozchodu a osamocení.

Nyní tu máme jeho volné pokračování, ostatně i samo čerstvé video nese dovětek, že se jedná o jakousi druhou část. Režii měl pod palcem Kelly Jeffrey, s nímž Troye už natočil klip k hitovce "Bloom". Děj posunul do pestrobarevné stylizace road movie. Hlavní aktéři prožívají romanci nerozlučné dvojice na cestách, noci tráví v zapadlých motelech a po nekonečných večerech paří v karaoke barech. Zpěvák zde překvapuje novým účesem, tak trochu ve stylu na Jágra, a celý snímek nezapře retro náladu.

Vedle poupravené variace "Easy" Troye Sivan před časem rozšířil "In A Dream" na digitálních platformách o novou písničku "10/10". Další plány ale zatím tají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY