nekonečnou verzi - musicserver.cz">

Song "Bad Guy" Billie Eilish má miliardu zhlédnutí. Podívejte se na jeho speciální nekonečnou verzi

28.11.2020 10:23 - Simona Knotková | foto: youtube.com

Billie Eilish má nakročeno do nové éry své hudební kariéry. Ještě než však vyjde dosud nepojmenovaná druhá deska, můžeme si připomenout úspěch jejího obřího celosvětového hitu "Bad Guy". Videoklip k tomuto songu přesáhl na začátku listopadu jednu miliardu zhlédnutí. A YouTube se rozhodlo, že jako poctu mladé zpěvačce vydá nekonečnou verzi videa.

Na speciálně vytvořeném webu shromáždilo desetitisíce coverů, které na video portál nahráli její fanoušci. Divák si jimi může proklikávat náhodně nebo třeba podle žánrů a hashtagů, a vytvořit si tak svou unikátní podobu "Bad Guy".

"Billie Eilish je výjimečná umělkyně a je jasné, že stejného názoru jsou také její fanoušci na YouTube. Měli jsme tu čest, že jsme s Billie a jejím týmem mohli pracovat po celou dobu její cesty ke globální superstar. Je pro nás ctí, že můžeme dnes oslavit jednu miliardu zhlédnutí videoklipu 'Bad Guy', a při té příležitosti vytahujeme na světlo výtvory jejích vášnivých fanoušků v podobě 'Infinite Bad Guy'. Tento jedinečný zážitek je naším příspěvkem k tomu, jak vzdát hold Billie a její YouTube komunitě," sdělila Vivien Lewit z týmu populární sociální sítě.

Toužíte-li po tom vytvořit si svoji kombinaci "Bad Guy", následujte tento odkaz. Duh.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY