Mariah Carey chystá vánoční album a televizní show. Do studia přijdou Ariana Grande nebo Snoop Dogg

21.11.2020 15:39 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Ten obrázek, který Mariah Carey sdílela v říjnu, nakonec pochází z natáčení vánočního pořadu, kterým se zpěvačka chystá v adventním čase oblažit srdéčka svých fanoušků a fanynek. A jako další dárek jim k tomu přidá novou sváteční desku.

Show bude mít premiéru 4. prosince na streamovací službě AppleTV+ a po boku americké divy se postaví její kolegyně Ariana Grande a Jennifer Hudson a také rapper Snoop Dogg. První dvě jména byla součástí hádanky na zmíněné tajemné fotografii, a jak se zdá, fanoušci iniciály na režisérských židlích trefili.

Mimi si během večera s Ari a Jennifer střihne novou verzi své písně "Oh Santa!". Ta se pak společně s dalšími kousky objeví na soundtracku, který celou show doprovodí do světa.

K navození té pravé sváteční nálady à la Elusive Chanteuse si můžete pustit fanouškovský mash-up, v němž její nesmrtelnou klasiku "All I Want for Christmas Is You" prořízly drsné riffy a ještě drsnější zpěvy kapely Metallica a jejího válu "For Whom The Bell Tolls".

A pokud je pro vás bastard pop už moc, uklidněte se čerstvě vydaným klipem k songu "Underneath The Stars". Ten vznikl už v roce 1995, pak se ale nějak "ztratil" a objevil se až nyní. Inu, zázraky se dějí nejen o Vánocích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY