Tuhle matematiku děti neučte. Ariana Grande v "34+35" zpívá o sexu trvajícím až do rozbřesku

18.11.2020 10:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpretky

"Š*kej mě až do rozbřesku."

"Baby, až si tě osedlám, budeš potřebovat bezpečností pás."

"Nechám ji otevřenou tak, jako bych říkala: 'Pojď dovnitř!'"

"Sousedi teď poznaj' zemětřesení. Na stupnici bude 12,5 stupně, až na to hupsnem."

Ne, tohle nejsou útržky z nového počinu Nicki Minaj nebo Cardi B. Tohle je cukrkandlová princezna Ariana Grande, která ve skladbě "34+35" odhodila veškerý stud a vrhla se na hudbu ze žánru 18+. Máme se ale čemu divit? Vždyť už v pilotním singlu "Positions" ze stejnojmenného alba prozpěvovala, že jen pro svého milého "střídá spoustu poloh".

Je to zvláštní. Nakolik je nová deska Ariany Grande hudebně trochu nuda, o to větší odvaz si pro fanouška připravila ve svých textech. Otázkou však zůstává, zda se o sexu a nově nabytém ženském sebevědomí nedá zpívat i vkusněji. Jedinou metaforou na téhle otevřené zpovědi totiž zůstává jen početní úloha v názvu, vše ostatní ze sebe Ariana souká s obhroublostí přemalované ženštiny z pohraničí.

Ve výsledku tak pramálo záleží na tom, že videoklip vizuálně přešlapuje někde na půli cesty mezi "Problem" a "Break Free". Jedinou změnou oproti minulému "Positions" je pak skutečnost, že Ari tentokrát není prezidentkou, ale výzkumnicí. A fanoušci se zdají být nadšení. Kupříkladu komentář s nejvíce lajky říká, že vakcínu proti covidu-19 chtějí už jen a pouze z této laboratoře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY