Další streamovaný koncert v rámci projektu Místo pro pět odehraje ve středu Bára Zmeková

24.11.2020 18:28 - Honza Balušek | foto: Místo pro pět

I když bychom si určitě všichni přáli, abychom mohli opět vyrazit za kulturou, nějakou dobu si budeme muset ještě nechat zajít chuť. Jednou z mála cest, jak si alespoň trochu užít koncerty, je jejich online streamování. Pustily se do nich velké hvězdy i malé kapely, a to na různých platformách. Jedním z domácích projektů, který alespoň do našich obýváků i nyní přináší živou hudbu, je Místo pro pět.

Středobodem všech minivystoupení je kinosedačka pro pět diváků, která ovšem v současnosti zeje prázdnotou. Na jaře své koncerty pro několik diváků na místě a mnohem více u obrazovek předvedli třeba Zrní či David Pomahač, podzimní série nabídla například Good Times Only či Adriana T. Bella s jeho manželkou Biancou.

Nejbližší vystoupení pro pět prázdných sedaček a fanoušky za monitorem odehraje ve středu 25. listopadu Bára Zmeková. Ta v roce 2013 vyhrála soutěž 1BAND2PLAY a vydala své debutové album "Ještě kousek". Druhá deska "Lunaves" si získala hudební kritiky napříč mnoha hudebními médii a také obdržela dvě nominace na Cenu Hudební akademie populární hudby Anděl. Koncert, na němž Zmeková vystoupí sama, můžete sledovat na facebooku, na celou akci můžete také přispět na Doniu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY