Nahá Dara Rolins si v klipu "Pena" hraje s granátovým jablkem

15.11.2020 14:36 - Honza Průša | foto: FB zpěvačky

Dara Rolins je krásná žena, která pečuje o své tělo tak, že je radost se na ně dívat v jakékoliv poloze a jakkoliv odhalené. To by byla naprosto nekorektní a sexistická věta (stejně jako titulek tohoto článku), kdyby jí nezačínal text o novém videu "Pena", které se právě zpěvaččiným tělem, její krásou a nahotou snaží písničku prodat. Upoutat na ni pozornost.

"Pena" je velmi dobrá pohodová popová píseň v nevtíravých a trochu nasládlých aranžích postavených na Unique Quartetu. Ta skladba vás v rádiu neurazí a nepřeladíte kvůli ní, zamrzí vás snad jen už zase použitá textová hříčka "asimiluje / asi miluje", kterou jsme už mnohokrát mohli slyšet u jiných interpretů. Ale ta písnička je jinak fakt milá.

Video Lukáše Kimličky má snahu zachytit svůdnou Daru a zkouší to v kombinaci s nožem a granátovým jablkem (jiné spojení smyslnosti a ostrého předmětu v "Základním instinktu" však mělo mnohem víc erotického náboje). A tak se díváme na záběry tetování na různých místech jejího těla, koukáme, jak leží přikrytá/nepřikrytá v posteli, sledujeme hrátky s růží nebo granátovým jablkem, z něhož vytéká šťáva, pozorujeme, jak sedí nahá na posteli s nožem za zády, a nějak při tom uniká smysl toho všeho. Chybí lepší příběh, umění zachytit tu smyslnost a předat ji dál. Za což zpěvačka nemůže, to je problém tvůrců klipu. Výsledek tak nakonec vypadá jen jako náhodně poskládané a prostříhané obrázky více či méně oblečené Dary. Bez nějaké vstupní myšlenky a bez nápadu. Škoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY