Klip "Wild Life" je poselstvím o pomíjivosti života i krásách přírody v podání OneRepublic

15.11.2020 18:47 - Filip Vahala | foto: YouTube.com

OneRepublic v současné době pracují na nových písních. Tu první, "Wild Life", představili v podobě lyric videa už na konci září. V říjnu následovala filmová verze a nyní parta v čele s Ryanem Tedderem přichází s plnohodnotným klipem, jehož útržky jsme mohli vidět už právě v říjnovém vizuálu.

Píseň trochu trpí tím, že je součástí soundtracku k novému filmu "Clouds" z distribuce Disney+. "I’m staring at these sudden waterfalls / Tears that don’t make sense to me at all," zpívá se v celkem originálním textu, který oslavuje přírodu a taky se melancholicky zamýšlí nad životem. To je ale asi tak všechno, co se dá o singlu říct. Hitmakeři z Colorada splnili svůj standard - kvalitní zvuk, popový beat, ovšem nic navíc. Nutno však podotknout, že svou roli filmového podkresu splňuje "Wild Life" dokonale. A jako uklidňující hudbu na dlouhé podzimní večery s knížkou ji můžeme také doporučit.

Klip, který se spíše podobá dokumentu Davida Attenborougha, kapela natáčela příhodně v Olympijském národním lese ve Washingtonu. Režisér Christian Lamb nechává kameru proplouvat mezi krásami přírodní rezervace, kde se dva až téměř éteričtí tanečníci svíjejí do rytmu hudby. Doplňují tak hymnickou atmosféru celého díla. "Bylo štěstí, že jsme našli takové talenty, jako jsou Matthew a Courtney. Byli jin a jang celého videa,"chválil hlavní aktéry Lamb na sociálních sítích.

OneRepublic měli minulý týden zahrát v Praze, ze známých příčin ale koncert přeložili na 28. října příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY