Předobjednejte si živé album Iron Maiden za super cenu a dostanete jako bonus limitovaný plakát

06.11.2020 16:15 - Tisková zpráva | foto: Warner Music

Legendární britští hrdinové Iron Maiden vydají 20. listopadu živé album, které natočili loni v mexickém hlavním městě. Živák "Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City" si můžete předobjednat už teď v e-shopu Sparku, a to jak na 2CD, tak i 3LP. A k tomu si můžete pořídit i krásné kousky merche jako batohy či čepice. Povedená záležitost, která nyní zamíří do nejedné sběratelské sbírky, je na e-shopu Sparku navíc k mání za výbornou cenu a se sběratelským plakátem pro prvních sto předobjednávek.

Iron Maiden jsou nyní nebývale aktivní. Kromě živáku se dostala na trh také rybářská kniha kytaristy Adriana Smithe a prosakují informace o pracích na dalším studiovém počinu. Nové živé album je ovšem událost. "Má skutečně skvělý zvuk, až uslyšíte bicí Nicka v 'Sign of the Cross', nebudete věřit. V tomhle šíleném světě nemůžeme nyní udělat nic lepšího, než vám naservírovat živou muziku až domů," prohlásil směrem k fanouškům frontman Bruce Dickinson.

Nový živák obsahuje těchto sedmnáct skladeb: Churchill's Speech, Aces High, Where Eagles Dare, 2 Minutes To Midnight, The Clansman, The Trooper, Revelations, For The Greater Good Of God, The Wicker Man, Sign Of The Cross, Flight Of Icarus, Fear Of The Dark, Iron Maiden, The Number Of The Beast, The Evil That Men Do, Hallowed Be Thy Name, Run To The Hills.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY