Smashing Pumpkins pojali video "Ramona" jako smyslný western

02.11.2020 15:41 - Honza Průša | foto: Smashing Pumpkins

Rok 2020 je pro Smashing Pumpkins více než významný. Kapela Billyho Corgana slaví čtvrtstoletí od vydání legendárního alba "Mellon Collie and the Infinite Sadness" a dvacet let od emise kolekce "Machina". A do toho ještě 27. listopadu přijde s novinkou "Cyr".

Chystaná dvojdeska vyjde v několika verzích, mimo jiné na různě barevných vinylech (ta nejnabušenější varianta stojí 140 dolarů a vy si ji můžete předobjednat na webu skupiny). Corgan & spol. už z ní představili několik skladeb a k jedné z nich, písni "Ramona", nyní ve spolupráci s režisérkou Lindou Strawberry dali dohromady výpravné westernové video.

"Ramona" je spíš poklidnější baladická skladba, vizuál k ní tak rozvíjí milostný westernový příběh. A aby vše u posluchačů fungovalo, objeví se v něm řada spoře oděných žen. Jejich tanec u tyče může být pro leckoho impulsem k tomu se na snímek podívat. A když se na ten líbivý klip mrknete, zjistíte, že ani ta píseň není úplně pitomá a že Smashing Pumpkins jsou právě ve skvělé formě. To ostatně potvrdili i na posledním pražském koncertě v loňském roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY