Jake Bugg se černobílým klipem "All I Need" vypořádává s digitálním světem

30.10.2020 18:25 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Anglický hudebník Jake Bugg vydal své poslední album "Hearts That Strain" v roce 2017. Jeho aktivita v letošním roce ovšem naznačuje, že se na nástupce můžeme těšit možná ještě letos. Podrobnosti sice neznáme, ale sympatický introvert své fanoušky za poslední rok navnadil hned třemi novými písněmi. A po "Kiss Like The Sun", "Saviours Of The City" a "Rabbit Hole" nyní přihodil čtvrtou, song s názvem "All I Need".

Svižná energická skladba nese typický Jakeův rukopis, je však prostá výraznějších elektronických aranží, které se objevovaly zejména na jeho posledních deskách. Zdobí ji nezvyklá kytarová linka i pořádný rockový groove a jedná se o nejpůsobivější kousek ze všech posledních singlů. Svůj díl na tom má i účast sboristů The Urban Flames Choir.

Textově se Bugg opírá do moderních technologií a sděluje, že se snaží do digitální doby zapadnout. Produkce se ujal zkušený Steve Mac (Westlife, Ed Sheeran či Rita Ora) a černobílý, atmosférický klip mají na svědomí tvůrci ze společnost High Art.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY