Barbora Piešová představuje svůj vlastní "Vesmír"

28.10.2020 15:46 - Milan Menčík | foto: Monika Richterová

Zatímco TV Nova pomalu rozjíždí castingy na další řadu SuperStar, aktuální vítězka Barbora Piešová se chystá na vydání debutového alba. Jeho název "Som flegmatik, ale optimista" přesně zrcadlí charakter zpěvačky. Ta na blížící se emisi prvotiny aktuálně upozorňuje prostřednictvím singlu a klipu "Vesmír".

Barbora Piešová - Som flegmatik, ale optimista
© Warner Music
Natáčelo se během tří dnů hned na deseti různých místech, tvůrčí tým přitom cílil na památky a přírodní krásy Slovenska. Z výsledku je patrné, že pokud natrefíte na pozoruhodné lokace, stačí vzít dron a máte minimálně z poloviny vyhráno. To ostatně ví i Barbořina kamarádka fotografka Monika Richterová i společnost Emery Records. "Dala som na Instagram anketu a ľudia nám poradili, kam sa máme ísť pozrieť, aby sme vo videu ukázali miesta, o ktorých možno mnohí ani nevedia, že sa nachádzajú práve v našej krajine. Verím, že sme vybrali tie správne tipy. Momentálne sme kvôli situácii mnohí uväznení doma a možno je teraz ten správny čas, aby sme objavili krásu nášho okolia," vysvětluje Piešová.

Ta se ve videu objevuje i se svou sestrou Lenkou. Po pilotním singlu "Dážď" novinka zaujme hlavně silným refrénem. Na většině písní na debutu se Barbora Piešová spolupodílela i autorsky. Pomáhali jí Zoli Tóth, Jimi Cimbala a Ľubomír Mazák. Fanoušci na desce najdou coververzi hitu Richarda Müllera "Milovanie v daždi" i spolupráce s kolegou finalistou z poslední řady talentové soutěže Michalem Šafratou nebo rappery Moja Reč. Jedinou anglicky zpívanou písní je bonus z pera Ivana Biče. "Som flegmatik, ale optimista" vychází u labelu Warner Music 30. října 2020.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY