Tereza Balonová v klipu k "Tak málo" usedla za volant

17.10.2020 18:25 - Josef Martínek | foto: Universal Music

Tereza Balonová už nejednou dokázala, že je talentem, se kterým musíme do budoucna počítat. Loni v osmnácti letech vydala povedené EP "Zhasni den", které nyní, k příležitosti zpěvaččiných dvacetin, následuje singlová novinka "Tak málo".

Za produkcí poměrně zádumčivé písně stojí Honza Balcárek. "Už při loňském cestování s kapelou Jelen jsem si uvědomila tu rozdílnost dvou světů, ve kterých jsem žila. Dopoledne ve školní lavici a příprava na maturitu. Večer přátelé, milovaná muzika a vystoupení před tisícovkami posluchačů. O víkendu z koncertu na koncert. Z hotelu na hotel. Mnoho intenzivních zážitků. Přemýšlela jsem nad tím, do jaké míry člověk může ovlivnit to, kam ho život zavede. A že stejně je nakonec nejkrásnější se vracet domů," přibližuje interpretka okolnosti vzniku songu.

Videoklip byl pořízen v Praze pod vedením Ondřeje Urbance, který se víc než na konkrétní příběh zaměřil spíše na atmosféru. Tereza stráví podstatnou část videa za volantem auta, podíváme se s ní také do baru.

V novince znovu vynikne především její charakteristická barva hlasu a přesvědčivý projev. V porovnání s předešlými singly však tento nemá takovou jiskru a na část posluchačů bude nejspíš působit chladně. Nic to ale nemění na tom, že na debutové album této mladé hudebnice, které má vyjít příští rok v září, je důvod se těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY