Adam Ďurica nabízí svým fanouškům jako útěchu za přesunuté turné klip "Pravdupovediac"

15.10.2020 11:46 - Milan Menčík | foto: Laco Rychtárik

Adam Ďurica se rozhodl rozšířit škálu těch, kteří odehrají turné se symfonickým orchestrem. Stát se tak mělo už letos na podzim, termíny jsou však nuceně přesunuty na příští rok. "Už na jar sme vedeli, že tento rok to nestihneme. Všetko nacvičiť a naskúšať je náročný proces, a preto sme to posunuli," vysvětlil zpěvák.

Zároveň nechtěl, aby o něm na podzim nebylo slyšet, a tak přišel s novou skladbou "Pravdupovediac" i s doprovodným klipem. "Keď som hovoril, že pieseň 'Vlci' je začiatkom mojej novej hudobnej etapy, tak toto je jej pokračovanie," popsal.

Pomalá zadumaná skladba určitě není špatná, nijak ale z kontextu Ďuricovy tvorby nevybočuje. Video oproti tomu nabízí neotřelé záběry, triky i střihačské postupy, které ještě nejsou zcela okoukané. Jeho vznik byl navíc poměrně dobrodružný. "Hneď na začiatku natáčania sme utopili práve zakúpený dron aj s kamerou. Mali sme s ním veľké plány, hneď ráno pri prvých skúšobných záberoch sa vybil a spadol priamo do jazera. Začali sme celkom neúspešne, ale neodradilo nás to a išli sme si za svojím," svěřil se hlavní protagonista.

Ostatně přesně to dělá celou svoji kariéru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY