Sára Vondrášková (Never Sol) ON AIR: Na konzervatoři jsem složila zkoušku i z country

12.10.2020 14:31 - Spolupracovník redakce | foto: ON AIR

Zpěvačka a pianistka Sára Vondrášková, vystupující pod uměleckým jménem Never Sol, se do povědomí zapsala písní "Lay Down" z filmu "Ve stínu", kterou produkoval Jan P. Muchow. Po debutovém albu "Under Quiet", které v roce 2012 nahrála se stejným producentem, předloni přišla s druhou deskou "Chamaleo", za jejíž produkcí už však stála sama. Sára je kromě toho velkou milovnicí syntezátorů, zejména hardwarových, které upřednostňuje před počítačovými pluginy.

Proč ji neláká představa udělat rádiový hit, přestože má ráda například Duu Lipu? Jak se dostala do videoklipu písně "Coco" od skupiny Charlie Straight, ve kterém si zahrála? A proč ji už nebaví zpívat jazz, který studovala na VOŠ? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY