Lucie Bílá potěší fanoušky hned třikrát: klipem, knihou a vánočním DVD

16.10.2020 13:47 - Milan Menčík | foto: Česká televize

Tahle nepříjemná doba palčivě bolí (nejen) všechny umělce, obzvlášť ty hyperaktivní. Mezi ně se určitě řadí Lucie Bílá. Vystupovat nemůže, a tak alespoň pokračuje v propagaci loňské povedené desky "Ta o mně". Třetím regulérním klipem se po "Mám ráda život" a "Hořká jako rtuť" (na němž se zásadním způsobem podílel syn Filip) stává pohodový softrockový kousek "Tenkou nití".

Skladba pochází z pera autorského dua Jan Vávra a Jana Infeldová, známého z kapely Jananas. Černobílé video, pod jehož realizací je podepsán Patrik Černoch, ukazuje zpěvaččin život na pódiu i v zákulisí přesně takový, jaký je. Lépe řečeno - jaký byl, než nastoupila pandemie.

Podobnou náladou, jakou hýří klip, bude dýchat i chystaná kniha "Posílám to dál", kterou Bílá napsala ve spolupráci s Jefimem Fištejnem a která zrcadlí posledních patnáct let jejího soukromého i veřejného života.

Další radostí pro fanoušky naší nejoblíbenější zpěvačky může být nové koncertní DVD natočené ve spolupráci s Českou televizí. "Vánoční galakoncert" zachycuje její loňské vystoupení v pražské O2 areně. Fanoušci si mohou tento neopakovatelný zážitek pořídit například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY