Kylie Minogue nás pozve na "Disco" šestnácti novými písničkami

13.10.2020 10:42 - Honza Balušek | foto: facebook Kylie Minogue

Před dvěma a půl roky Kylie Minogue příjemně překvapila kritiky i fanoušky skvělým albem "Golden", které v sobě umně zapracovalo country, letos se vrátí do hudebních vod jí nejbližších. Už 6. listopadu na nás bude čekat její novinka pojmenovaná jednoznačně - "Disco".

Po zveřejnění pilotního singlu "Say Something" a následujícího "Magic", které její příznivce více než potěšily, zpěvačka uvolnila také tracklist chystané kolekce. V základní verzi bude obsahovat dvanáct písní a v deluxe edici o čtyři kousky víc. Už názvy slibují mnohé, oči asi nejvíce přitahují disco tituly jako "Where Does the DJ Go?" nebo "Dancefloor Darling". Pokud si chcete čas do vydání nahrávky ještě trochu ukrátit, zkuste pod článkem nový remix skladby "Magic", o který se postaral německý DJ Purple Disco Machine.

Nová deska Kylie Minogue bude mít takovýto tracklist: Magic, Miss A Thing, Real Groove, Monday Blues, Supernova, Say Something, Last Chance, I Love It, Where Does the DJ Go?, Dancefloor Darling, Unstoppable, Celebrate You. Deluxe edice bude navíc obsahovat tyto songy: Till You Love Somebody, Fine Wine, Hey Lonely, Spotlight.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY