Skylar Grey je ve "Fucking Crazy" za androidku... nebo tak něco

12.10.2020 16:13 - Honza Balušek | foto: facebook Skylar Grey

Zpěvačka, producentka a skladatelka Skylar Grey má za sebou spolupráce s těmi největšími hvězdami (Eminem, Rihanna, Nicki Minaj, Christina Aguilera...), pokud jde však o její sólovou dráhu má sice silné jádro skalních fanoušků, ale po komerční stránce to zas tak slavné není. Před nedávnem dokonce opustila velké vydavatelství a stala se takzvanou nezávislou umělkyní. O všem si tak nyní rozhoduje sama, včetně toho, že svou čtvrtou desku "Dark Thoughts" vydává postupně, skladbu za skladbou.

Začala už v květnu titulní písničkou, pokračovala předělávkou hitu "Goosebumps" Travise Scotta a v červenci použila proti slunci "Sunscreen". V říjnu ovšem přidala na obrátkách, na každý pátek totiž slíbila novou písničku. Zatím jsme tedy slyšeli novinky "Sideways" a "Fucking Crazy", další budou následovat.

Poslední jmenovaná skladba je potemnělou baladou, která by se skvěle vyjímala v titulcích nějakého filmu. Má totiž místy až bondovskou náladu, kterou jen mírně podrývají elektronické pazvuky v pozadí. U videoklipu je vidět, že na jeho natáčení měla Skylar jen velmi omezený rozpočet, ale hutnou atmosféru má snímek i tak. Outfit zpěvačky a její červeně podsvícená tvář z ní dělají jakousi androidí verzi Lary Croft, budou tudíž lahodit všem příznivcům sci-fi filmů či počítačových her.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY