Jelen singlem "Jediný co chci" začíná novou etapu své kariéry

10.10.2020 15:23 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Koronavirus ruší a překládá koncerty, studiové práce však už tolik ovlivnit nemůže. Své o tom ví i Jelen. Hned na začátek příštího roku totiž chystá vydání třetího řadového alba. První vlaštovkou se stal singl "Jediný co chci" (ano, v názvu chybí čárka, ale co naděláme - pozn. ed.).

Jelen - Jediný, co chci
© SinglTon/Universal
A také to znamená novou etapu v kariéře kapely. Její členové mávají na rozloučenou žánrům, které je ovlivnily v minulosti, modernizují zvuk a nacházejí nová témata k textům. Do role producenta se vedle kovaného Martina Ledviny obsadil dokonce frontman Jindra Polák sám.

"Nečekaně se nám vytvořil časový prostor, který jsme se rozhodli využít k dopracování a k natáčení nových písní. Myslíme si, že žánrům, které nás inspirovaly, jsme už dostatečně splatili dluh. Jsme starší a zkušenější, ale tvůrčí energie máme víc než kdykoliv předtím. Cítíme, že nastal čas se vrátit do současnosti. Soundem kapely, ale i obsahem našich písní," tvrdí.

Čtyřleté období čekání na novou desku si zvířecí formace zkrátila albem se songy Michala Tučného. Novinku už tak může připravovat s blaženým pocitem stálé a silné fanouškovské základny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY