Roosevelt chystá třetí řadovku. "Polydans" vyjde v únoru

10.10.2020 13:06 - Dan Hájek | foto: City Slang

Již singly "Sign" a "Echoes" naznačovaly, kterým směrem Roosevelt vykročí na svém novém albu. Trend potvrzuje i aktuální track "Feels Right", jehož vydání zároveň doprovází potvrzená informace o připravované desce. Bude se jmenovat "Polydans" a dočkáme se jí v únoru příštího roku.

Marius Lauber (jak zní Rooseveltovo civilní jméno) chystanou kolekci popisuje jako milostný dopis taneční muzice. A právě v tomto duchu se nese i čerstvý singl. Je postavený na funkové smyčce (ovlivněné tvorbou třeba ESG), která v sobě má i ve své nejsurovější podobě cosi velmi euforického a hravého. Německý multitalent a producent se zde zamýšlí nad hledáním cesty ke svobodě v souladu s přírodou, a opět tak reflektuje dnešní divnodobu a únik z ní. Je to prý mimochodem jedna z těch písní, které vznikly rychle, bez jakýkoliv zádrhelů. Současně nastavila mantinely pro další materiál, který na novince uslyšíme.

"Polydans" se do obchodů dostane v pátek 26. února a Roosevelt na ni nachystal těchto deset skladeb: Easy Way Out, Strangers, Feels Right, Closer To My Heart, Montjuic, Forget, See You Again, Lovers, Echoes, Sign. Nahrávka vyjde na CD a na klasickém černém vinylu s velkoformátovým bookletem. Předobjednávat můžete už teď na jeho profilu na bandcampu, kde je k mání i podepsaná limitované edice na červeném vinylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY