Miley Cyrus ukázala hlas i křivky. "Heart Of Glass" od Blondie spíše odkřičela

08.10.2020 16:07 - David Věžník | foto: RCA Records

Miley Cyrus pokračuje v předělávkové jízdě. A také v jízdě provokatérské. Pro nedávné vystoupení na iHeartRadio Music Festivalu, který se z důvodů pandemie čí*ského viru konal tentokrát virtuálně, si připravila coververzi hitovky "Heart Of Glass" od Blondie. Zazpívala ji oděná do outfitu, který další média označují jako její nejodvážnější vůbec.

Průsvitné body skutečně zakrývá velmi málo a jen dokazuje, že Miley své křivky odhaluje čím dál raději. Ale abychom pro samý nylon nezapomněli na zpěv - nutno říct, že ke zvolenému materiálu tentokrát nepřistoupila s citem, s nímž ke skladbám jiných přistupuje jindy. Její snad až příliš uřvaná verze má zřejmě za úkol zaměstnat vedle očí i posluchačovy uši.

Dalším bodem jejího speciálního festivalového programu pak byla ještě jedna předělávka. V tomto případě se ale sedmadvacetiletá zpěvačka postarala o svou vlastní píseň, respektive o video. V takzvaném "iHeartRadio Festival 2020 Visual" představila nové vizuální zpracování svého deset let starého singlu "Who Owns My Heart". A je to takové "S Miley v posteli"...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY