Katarína Knechtová prozradila podrobnosti k chystané studiovce "Svety"

13.10.2020 15:35 - Jaromír Koc | foto: management interpreta

Je to jen pár týdnů, co Katarína Knechtová zveřejnila nový singl "Takí sme", který s ní natočil její kolega Adam Ďurica. Skladba si již pomalu prošlapává cestičku do českých a slovenských rádií, a tak slovenská zpěvačka konečně zveřejnila i podrobnosti k nadcházejícímu studiovému albu "Svety".

Katarína Knechtová - Svety
© management interpreta
Deska, o které Katka mluví již od začátku tohoto roku, se na trhu objeví 23. října a bude obsahovat celkem jedenáct písní. Jak sama muzikantka uvedla na sociálních sítích, jde o časosběrný počin, je totiž výsledkem její práce během uplynulých čtyřech let. Díky tomu zde samozřejmě budou i osvědčené hity z tohoto období: úspěšný singl "FEA", titulní píseň "Svety" nebo loňský song "V modlitbách". Dalším velkým lákadlem je i fakt, že dva kousky vznikly opět ve spolupráci s rakouským hudebníkem Christianem Eignerem, se kterým Knechtová spolupracovala už na předchozích albech.

Před pár dny odstartoval oficiální předprodej desky, kterou si po vzoru zahraničních interpretů můžete zakoupit i s autorčiným podpisem. Pokud tak chcete učinit, zde je ten správný odkaz. Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist: Svety, FEA, Umelá strana sveta, V modlitbách, Poslednýkrát, Labyrint, Sen, Tu sme doma, Takí sme, Akty XY, Sloboda je pierko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY